Vores designer

I dette blogindlæg sætter vi fokus på vores designer Sophie Stefansen. 

Det kreative har altid lagt i kortene for mig - hvis jeg ikke skulle arbejde med at skabe, ved jeg ærlig talt ikke hvad jeg skulle lave. 
Det visuelle et talerør og en meget stærk kommunikationsform - alt visuelt siger noget om det, det kommunikere - om det er et logo, en manual eller en plakat. 

Jeg elsker at indrette - jeg elsker at forskønne mit hjem. Måske min fascination af plakat design kommer af at forskønne en tom væg - og at kunne sætte mit personlige præg. Som fattig studrende med en forkærlighed for boliginteriør, fandt jeg det nemmere bare at lave mine egne designs.

Helt særligt er det også at arbejde med processen, der ligger bag et design. De fleste af mine designs starter på papir - hvilket er en måde at opleve det på. Man kan røre det og fornemme teksturen. Efterfølgende arbejder jeg med det på min computer - jeg forfiner og retter op, vælger farve, tilføjer tekst og - ja - designer. Dette er så spændende ved processen - selv det mindste kan ændre hele udtrykket. Et er at se sit design på skærmen - noget helt andet er at have det i hånden. Og det må være det vildenste ved det jeg gør - at stå med det endelige produkt og vide, at det er min streg. 

En plakat kommunikere også - vi vælger ting til vores hjem, der siger noget om os som personer. Ting der siger noget om vores stil, oplevelser og holdninger. 
Plakatkunst og genrelt det vi hænger på væggene og omgiver os med - er en præference, en holdning. Kan man lide det eller ej. 
Jeg ville elske at hænge i de danske hjem og kommunikere noget på vegne af dem, der har valgt min kunst. At være en del af et personligt univers, der kun kan være i det hjem - og være en del af det andre kalder hjem. 

Det kreative er en fundamental del af mig - min største drøm af at kunne leve af det. 

// Sophie Stefansen